The Circle of Runes is een Nederlands bedrijf dat zich richt op de verkoop van artikelen met als thema: Fantasy & Gothic Gifts.

Denk hierbij aan prachtige fantasy beeldjes gemaakt van resin (o.a. elven, feeën, draken, heksen), pluche (o.a. eenhoorns, draken, uilen, monsters), gotische en victoriaanse sieraden (o.a. armbanden, ringen, oorbellen), dromenvangers, sleutelhangers en hopelijk nog veel meer in de toekomst.

De verkoop vindt plaats via onze webshop om een zo breed mogelijk publiek te bereiken. We zijn voornamelijk gericht op de Nederlandse markt, maar bestellingen uit het buitenland kunnen op aanvraag behandeld worden. Er is nog geen winkel maar wie weet is dat in de toekomst wel voor ons weggelegd.

Omdat we een klein bedrijf zijn, kopen wij een gering aantal producten in. Dit heeft als gevolg dat er vaak maar 1 tot 3 artikelen van een bepaald product in voorraad zijn.

The Circle of Runes staat voor fantasy, magic, klantvriendelijkheid en betrokkenheid. Hebt u nog vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen via de mail of telefoon.

Bent u niet tevreden, vertel het ons. Bent u wel tevreden, vertel het anderen.

Wietske & Aerjen

KvK nummer: 55192327

Btw nummer: 851602514B01